AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2012. november 21., szerda

Sütőtökös szappan




Már karácsonyi hangulatban készült ez a szappan, a formája is, és finom narancsos-szegfűszeges illata is az ünnepet idézi.

Az ápoló hatású olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, napraforgó olaj, pálma olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.
kecsketej Q10 koenzimet, több, mint 70 féle telítetlen zsírsavat tartalmaz. Alacsony olvadáspontja miatt már 37 C-on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik.
Természetes alfa-hydroxy (AHA) forrás, ami finoman hámlasztja a bőr fáradt felső rétegét és segíti a friss bőr képzését. 
Magas az ásványi anyag és elektrolit tartalma, gyulladáscsökkentő hatású. 

sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.


A sütőtök nagy mennyiségben tartalmaz regeneráló A- vitamint, antioxidáns C-vitamint, cinket; nyugtatja és hidratálja a bőrt, valamint elősegíti a pakolás egyéb hatóanyagainak felszívódását a bőr mélyebb rétegeibe. Minden bőrtípusra alkalmas, érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrtípusok esetében is jótékony hatású.

A szegfűszegolaj antibakteriális, antivirális, gyulladáscsökkentő. Belsőleg aromaticum, étvágyjavító szer, gyomorerősítő és puffadáscsökkentő szer, növeli az emésztőnedvek elválasztását, a gyomor tónusát. A szegfűszegolaj az emésztést javító tinctura aromatica egyik alapanyaga, antibakteriális hatása miatt a fogászatban és a szájsebészetben használják, mint dezinficienst. Az aromaterápiában frissítő, közérzetjavító, gondűző hatása miatt alkalmazzák.
A szegfűszeg nyugtató, fertőtlenítő, összehúzó hatású a gyulladt, aknés bőrön alkalmazva. Herpesz, szőrtüszőgyulladás esetén is kedvező hatásúak a szegfűszeg olaját tartalmazó kozmetikai készítmények.

A narancsolaj  bőrtisztító hatással és enyhe antiszeptikus (fertőzésellenes) és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Masszázsolajként ellazítja és energetizálja a testet. Haj-és bőrápolási termékek alapanyagaként ragyogó, fiatalos kinézetet ad a bőrnek és a hajnak. A narancsolaj gátolja a fejbőr zsírosodását, és különösen jól tisztítja a hajat. 
Kb. 90 g, 800 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése