AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2012. május 21., hétfő

Teafás-csalános szappan


Sajnos a kamaszkori pattanásokat szinte lehetetlen eltüntetni, hiszen hormonális eredetűek, de szerencsére van néhány módszer, amivel javítható a bőr állapota. A végső megoldást azonban majd csak az idő hozza el.
A legtöbb kamasz nagyon szenved a pattanásoktól az arcán, esetleg a hátán vagy szerencsétlen esetben még több helyen a testén. Attól eltekintve, hogy kétségtelenül nem szép látvány, a gyulladt pattanás még fizikai fájdalmakat is okozhat. Az esztétikai problémák ráadásul lelki problémákhoz vezethetnek. Az amúgy is kisebbségi komplexusokkal küzdő fiatalok rendszerint csúnyábbnak látják magukat, mint a külső szemlélők, ami tovább rontja az önbecsülésüket.
Tökéletes megoldás egyenlőre nem létezik, de ez a teafás-csalános szappan is segíthet a bőr állapotának javításában. A gyógynövény főzet tisztító, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású, a csalán összehúzza a pórusokat.
Zsíros, mitesszeres, pattanásos, gyulladt bőrre.

A csalán A kovasav-tartalma erősíti a kötőszöveteket, a körmöket, a hajhagymákat. Szabályozza  a faggyúmirigy működést.

A csalán macerátum alapú olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, napraforgó olaj, pálma olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.



menta fertőtlenítő, viszketést csillapító, bőrtisztító hatású. 


rozmaring  tisztítja a bőrt, élénkíti a vérkeringést, fertőtlenít.

A kakukkfű bőrnyugtató, fertőtlenítő hatású.

A zöld agyag antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású, tisztít, méregtelenít, puhít, eltávolítja az elhalt hámsejteket.

teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes antibiotikum, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt. Nélkülözhetetlen a vagina fertőzése, pikkelysömör, arthritis panaszok esetén. Kitünően használható izom- és más fájdalom csökkentésére, az ínygyulladás és szájüreg daganatok, orrdugulás, bőrpír, torokgyulladás és számos gombás fertőzés kezelésére.

kubeba olaj  fontosabb alkotórészei fertőtlenítő és antimikrobiális hatással is rendelkeznek. Jó bőrtonizáló és fertőtlenítő, ezért elsősorban akne és zsíros bőr kezelésére alkalmas. 



Kb. 95 g, 750 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése