AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2014. november 28., péntek

És mégis csokoládé szappan


További fotók hamarosan!

Azt írtam egyszer régen, hogy márpedig csokis szappan nem lesz! És nem is lett sokáig. Egészen addig, amíg egy inspirációs oldalon nem láttam egy sötétbarna szappant, aminek nagyon megtetszett a díszítése. Még mindig ellenálltam a csokis szappan készítésének, próbáltam más, sötétbarna szappant kigondolni. Aztán a szemem a nagy doboz equadori organikus kakaóvajra tévedt, és tudtam, hogy végem, az egyik, évekkel ezelőtti kijelentésemet ("nem lesz csokis szappan") ignorálnom kell.
Minden más változatlan!

A szappan nagy mennyiségben tartalmaz organikus kakaóvajat, amely védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben, lassítja a bőr öregedését (antioxidánsok hatása), a sérült bőrt regenerálja, hidratálja, puhítja, más hatóanyagok mélyebbre szívódnak be a segítségével.
A kakaóvaj csodás illata érezhető a szappanon, és finom harmóniában van a csokoládé illatával.


A rizskorpa olaj telítetlen zsírsavakban gazdag, bőrápoló és bőrnyugtató hatású, kifejezetten száraz és érett bőrre.

A ricinusolaj hidratáló, nedvesítő hatású, enyhén csillapítja a gyulladásokat és viszketéseket, enyhén antimikrobiális hatású.


A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.

Összetétel: víz, elszappanosított olívaolaj, kókuszolaj, kakaóvaj, rizskorpaolaj, sheavaj, ricinusolaj, 75 %-os étcsokoládé, csokoládé illatolaj, mica

INCI: Aqua, Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Ricate, Sodium Shea Butterate, Sodium Castorate, Chocolate, Chocolate Oil, CI77019

Kb. 100-110 g, 1000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése