AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2015. augusztus 5., szerda

Flóra zuhanyszappan





Különleges olajok, különleges forma: szappan saját akasztóval a kényelmesebb használatért a zuhanyfülkében. Normáltól a száraz, érzékeny bőrig minden bőrtípusra.
Nagyon finom virágos, mézes-krémes méhviaszos illat.

Az különleges olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, pálma olaj, shea vaj, rizskorpa olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt. Az ápoló hatást olyan különleges olajokkal fokoztuk, mint a babassu olaj és a kakaóvaj, a krémes habzást ricinusolajjal fokoztuk.

A babassu olaj Dél-Amerikából, Brazíliából származik. Magas laurinsav, mirisztinsav és olajsav tartalmának köszönhetően könnyen és gyorsan felszívódik, kiválóan hidratál, a bőrt selymessé teszi. Jól ápolható vele a száraz, érzékeny, ekcémás, pszoriázisos, vagy napnak kitett bőr. Lágyító hatású, megelőzi a bőr kiszáradását, a korai öregedését. 

A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.

A kakaóvaj védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben, lassítja a bőr öregedését (antioxidánsok hatása), a sérült bőrt regenerálja, hidratálja, puhítja, más hatóanyagok mélyebbre szívódnak be a segítségével.

A rizskorpa olaj telítetlen zsírsavakban gazdag, bőrápoló és bőrnyugtató hatású, kifejezetten száraz és érett bőrre.

A ricinusolaj hidratáló, nedvesítő hatású, enyhén csillapítja a gyulladásokat és viszketéseket, enyhén antimikrobiális hatású.

Az illat nagyon finom virágos, mézes-krémes méhviaszos illat.



Összetevők: víz, elszappanosított kókusz-, pálma-, rizskorpa olaj, shea vaj, babassu olaj, kakaóvaj, glicerin*, ricinus olaj, parfümolaj

Ingredients: Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Ricate, Sodium Shea Butterate, Sodium Babassate, Sodium Cocoate, Glycerin*, Sodium Castorate, Fragrance
* az elszappanosodási reakcióban természetesen keletkezik

Egyedi kézműves termék, méretben, színben minimális eltérések lehetnek.
Az ár 1 db szappanra értendő, a fotó csak illusztráció.



Kb. 100 g, 1290 Ft

Megvásárolható webáruházunkban: http://www.benkeerikaszappan.hu/flora-zuhanyszappan-309

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése