AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2013. február 14., csütörtök

Sampon szappan hajhullásra




A "békebeli" gyógynövényes samponok alapján készült ez a hajmosó szappan, ezúttal hajhullásra
Bátran moshatunk hajat szappannal, sokkal jobb állapotú/állagú lesz tőle a hajunk. A hajunk és víz minőségétől függően szükség lehet ecetes vagy citromos öblítésre.

A zsálya csökkentheti a hajhullást.

csalán természetes hatóanyagai (enzimek, A- és C-vitamin, kovasav) csodát tesznek a hajjal - serkentik a fejbőr vérellátását, erősítik a hajhagymákat, egészséges, szép fényt adnak.

A diólevél hatásos bőrbetegségek, pattanások, ekcéma, bizonyos gyulladások és lábgombásodás ellen. 

Az apróbojtorján összehúzó és fertőtlenítő hatása van, ami elősegíti a sebek behegedését, kamaszoknál segíti az aknés kiütések gyógyulását. 

kamillavirág egyik legismertebb gyógynövényünk, a legtöbb ország gyógyszerkönyvében megtalálható. Gyógyhatása sokrétű, külsőleg és belsőleg egyaránt használható.
Bőr és nyálkahártya gyulladásokban nyugtató- és viszketéscsillapító hatású.
Antibakteriális (gomba- és csíraölő) és gyulladáscsökkentő hatása miatt jól gyógyítja a sebeket, fekélyeket, égési sérüléseket, és a különböző bőrbetegségeket.

A zsálya és csalán macerátum alapú olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, napraforgó olaj, pálma olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.

lenmagolajban található kéksav – glikozidák miatt gyulladásos betegségek kiegészítő kezelésére alkalmazható, (ízületi gyulladások, gennyes – fekélyes sebek), mert lokálisan tágítja az ereket és lazítja a szöveteket.
A linolsav jelentősége a sejtlégzés és energiatermelés szempontjából felbecsülhetetlen.

rozmaring olaj tisztítja a bőrt, élénkíti a vérkeringést, fertőtlenít.

teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes antibiotikum, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt. Nélkülözhetetlen a vagina fertőzése, pikkelysömör, arthritis panaszok esetén. Kitűnően használható izom- és más fájdalom csökkentésére, az ínygyulladás és szájüreg daganatok, orrdugulás, bőrpír, torokgyulladás és számos gombás fertőzés kezelésére.

Kb. 95-97 g, 750 Ft 

1 megjegyzés:

  1. Kedves Erika!Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel :) viszont, a sampon szappan használatában nem vagyok jártas...így szeretném megkérdezni,hogy hogyan is kell használni?Válaszát előre is köszönöm.Üdv.:Kati

    VálaszTörlés