AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2014. november 18., kedd

Ajakápoló - ízesített

Rainbow Sherbet


Sugared Strawberry



A méhviasz a legismertebb és legnemesebb állati eredetű viasz, melyből a legkiválóbb természetes kozmetikumok és környezetbarát felületkezelő anyagok készíthetők házi körülmények között is. A natúr kozmetikumok esetében az emulzió testesebb, sűrűbb állagának eléréséhez konzisztencianövelőket lehet használni. A méhviasz egy ilyen természetes konzisztencianövelő, illetve gyenge emulgeáló tulajdonsággal is rendelkezik, ezért számos natúr kozmetikum recept összetevői között megtalálható. Összetételében számos és változatos kémiai anyag szerepel: zsíros alkoholok, színező anyagok, cerolein, A-vitamin, baktériumfejlődést gátló anyagok, stb. A bőrre gyakorolt hatása: puhává, feszessé varázsolja, antiallergén, baktériumölő, gyulladáscsökkentő.

A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.


A lanolin állati eredetű zsiradék,a birkagyapjú mosásakor nyerik. Gyakori összetevője natúrkozmetikumoknak, krémeknek.Könnyen felszívódó, hidratáló hatású, gyorsítja a sebgyógyulást.
 
A panthenol, más néven B5 provitamin (azaz elővitamin) gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, bőrnyugtató hatású, emellett nedvességmegkötő képessége révén a bőr rugalmasságát is növeli.
Az E-vitamin antioxidáns, nedvességmegkötő, sejtmegújító hatású vitamin.

Az ajakbalzsamot mica-val (egy természetes, ásványi eredetű, kristályos hatású, extra finom színezőanyag, mely gyöngyház fénnyel rendelkezik) színeztük, és élelmiszer minőségű ajakbalzsam ízesítő olajjal ízesítettük.

Összetétel: sheavaj, olívaolaj, méhviasz, lanolin, E-vitamin, panthenol, mica, ízesítő olaj.

INCI: Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Olea Europaea (Olive) Oil, Cera Flava, Adeps Lanae, Tocopherol, Panthenol,  Flavour, CI77019,

Az alábbi ízekben rendelhető:

Rainbow Sherbet (lédús, édes és fanyar gyümölcsök keveréke: görögdinnye, citrom, lime, málna, áfonya, cseresznye, meggy és egy kis méz)

Sugared strawberry (zamatos, lédús, frissen szedett eper)

Blue raspberry (ínycsiklandozó, frissen szedett gyülmölcsök, kék málna, cseresznye, szőlő, alma, sárgabarack, eper, málna egy csepp citrommal, virágos jegyekkel, mint a feketeribizli-virág, jázmin és viola egy lehelletnyi vaníliával)

Fizzy soda (pezsgő, citromos, édes, mint a 7Up vagy a Sprite)

Honey (édes, mézes)

Grape (édes gyümölcsök, szőlő, szilva, fekete málna, eper, aromás levelek, és csipet vanília)

Chocolohic (krémes, gazdag, bársonyos csokoládé, mint egy finom brownie)

Vanilla Icing (krémes, gazdag, dekadens vanília)

Kb. 4 g, 600 Ft.
 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése