AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2014. január 7., kedd

Feketenadálytő krém



A krém alkalmas különböző zárt baleseti és sportsérülések, ínhüvelygyulladás, ízületi és helyi bőrgyulladások, zúzódások, izom- és ínszalag húzódások, ficamok, rándulások okozta gyulladások, duzzanatok és véraláfutások kezelésére, a sérülés okozta mozgásfunkció-romlás javítására.
Regeneráló hatóanyagai révén alkalmazható helyi bőrgyulladások kezelésére. Visszérgyulladás esetén a gyulladásos folyamat csökkentésével mérsékli a fájdalmat.


A feketenadálytő gyulladásgátló, csontregeneráló, puhítja a göböket, csomókat, hámosító, a szövetek újraképződését, sebek gyógyulását elősegítő szer. Csonterősítő, csonttörésnél elősegíti a csontok hegesedését, gyorsítja a csontok összeforradását. Sebeknél, zúzódásoknál, húzódásoknál, lábszárfekélynél, sérüléseknél, visszérgyulladásnál, véraláfutásoknál, nyáktömlő gyulladásnál, ínhüvelygyulladásnál, köszvény esetén, ízületi gyulladásnál, körömágygyulladásnál, körömleválásnál, lábgombásodásnál használható eredményesen.

A gyökereket külsőlegesen frissen és szárítva is használják. A szárított gyökérből készült borogatások esetén 100 gramm gyökeret 400-600 ml meleg vízzel elkeverünk, míg pépes állagot nem kapunk. Ezt a pépet kell felhelyezni a problémás területre, és egész éjszakára rajt kell hagyni. A friss gyökérből készített pép vagy a fenti keverék hatását fokozhatjuk, ha illóolajokat adunk hozzá.


A körömvirág hatóanyaga elősegíti a hámosodást illetve a sejtmegújulást, védi és nyugtatja a bőrt. Antibiotikus, bőrsarjadást valamint hámosodást elősegítő hatású. Használható égési sérüléseknél is. 
A körömvirág az egyik leghasznosabb és sokoldalúbb gyógynövényünk. A bőrbetegségek gyógyítója, a szépségápolás nélkülözhetetlen alapanyaga, gyulladásgátló, antibiotikus, immunstimuláns, epehajtó, sejtvédő; gyomor-, nyombélfekély gyógyítására használható, rosszul gyógyuló sebek, visszeres betegségek, bőrelváltozások felületi kezelésére, olajos kivonatának hámosító és bőrképző hatása van.

A kamillavirág egyik legismertebb gyógynövényünk, a legtöbb ország gyógyszerkönyvében megtalálható. Gyógyhatása sokrétű, külsőleg és belsőleg egyaránt használható.
Bőr- és nyálkahártya gyulladásokban nyugtató- és viszketéscsillapító hatású.

Antibakteriális (gomba- és csíraölő) és gyulladáscsökkentő hatása miatt jól gyógyítja a sebeket, fekélyeket, égési sérüléseket, és a különböző bőrbetegségeket.


Összetevők: feketenadálytő-, kamilla-, körömvirág macerátum (olíva olaj), feketenadálytő-főzet, méhviasz, emulsan, cetilalkohol, E-vitamin

INCI: Olea Europaea, Aqua, Symphyti radicis , Calendula Officinalis, Matricaria Recutita, Cera Flava, Cetyl Alcohol, Metyl Glucose Sesquistearate, Tocopherol

Hűtőszekrényben tárolandó!

Kb. 100 ml, 1600 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése