AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2015. március 9., hétfő

Mangóvajas szappan



Értékes, ápoló alapanyagokból száraz, érzékeny, problémás bőrre készült ez a szappan, friss mangó illattal, krémes habzással.

A mangóvaj a kakaóvajhoz és a shea vajhoz igen hasonló, bár zsírsav-összetétele némiképp különbözik. Telített és telítetlen zsírsav-aránya közel egyenlő, jelentős mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, vitaminokat, valamint esszenciális zsírsavakat.A mangóvaj használatával rugalmasabbá, egészségesebbé válik a bőr. Álatalános testápolásra, illetve a száraz bőr okozta kellemetlen, viszkető tünetek enyhítésére javasoljuk. A shea vajhoz hasonlóan ekcéma és pikkelysömör kezelésére jól használható. Kisebb sebek gyógyítására, bőrkeményedések puhítására szintén javasolt. A shea vajnál kevésbé zsíros tapintású, homogénebb, lágyabb zsiradék, felszívódása is gyorsabb. A mangó a latexre érzékenyeknél enyhe allergiás tüneteket okozhat.

A rizskorpa olaj telítetlen zsírsavakban gazdag, bőrápoló és bőrnyugtató hatású, kifejezetten száraz és érett bőrre.

A ricinusolaj hidratáló, nedvesítő hatású, enyhén csillapítja a gyulladásokat és viszketéseket, enyhén antimikrobiális hatású.


Összetevők: elszappanosított olíva-, kókusz-, rizskorpaolaj, mangó-, shea- és kakaóvaj, ricinusolaj, ilaltolaj, mica

INCI: Sodium Olivate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Ricate, Sodium Mango Butterate, Sodium Shea Butterate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Castorate,  Glycerin*, Fragrance, CI77891
* az elszappanosodási reakcióban természetesen keletkezik

Kb. 100 g, 1000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése