AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2015. augusztus 4., kedd

Avokadóolajos szappan



Avokadóolajos ápoló szappan minden bőrtípusra, de különösen száraz, érzékeny bőrre. Az avokadóolaj regenerálja és erősíti a bőr védő- (ún. barrier) rétegét, jó hidratáló, növeli a felületi és a mélyebb rétegek víztartalmát. Száraz, repedezett, illetve ekcémára hajlamos bőr, valamint idősödő és érett bőr ápolására is alkalmas.

A különleges olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, pálma olaj, rizskorpa olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt. Az ápoló hatást olyan különleges olajokkal fokoztuk, mint az avokadóolaj és a shea vaj, a krémes habzást ricinusolajjal fokoztuk.

Az avokadó olaj regenerálja és erősíti a bőr védő-, barrierrétegét. Hidratáló hatású, növeli a felületi és a mélyebb rétegek víztartalmát. Mérsékelten tápláló, visszazsírozó hatású, bőrpuhító, jól eloszlatható, mélyen felszívódó, tápláló hatása közepesen hosszan tartó.

A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.

A rizskorpa olaj telítetlen zsírsavakban gazdag, bőrápoló és bőrnyugtató hatású, kifejezetten száraz és érett bőrre.

A ricinusolaj hidratáló, nedvesítő hatású, enyhén csillapítja a gyulladásokat és viszketéseket, enyhén antimikrobiális hatású.

A nátrium-laktát természetes antioxidáns, szabályozza a bőr vízmegtartó képességét, de a szappan állagán, minőségén is javít, keményebbé teszi azt.

Az illata friss, üde, uborkás illat az uborka illatolajnak köszönhetően.



 Összetevők: víz, elszappanosított kókusz-, olíva-, pálma olaj, shea vaj, uborkalé, rizskorpa olaj, avokadó olaj, glicerin*, ricinus olaj, nátrium-laktát, parfümolaj

Ingredients: Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Palmate, Sodium Shea Butterate, Cucumber Juice, Sodium Ricate, Sodium Avocadate, Glycerin*, Sodium Lactate, Sodium Castorate, Fragrance
* az elszappanosodási reakcióban természetesen keletkezik

Egyedi kézműves termék, méretben, színben minimális eltérések lehetnek.
Az ár 1 db szappanra értendő, a fotó csak illusztráció.



Kb. 100 g , 1090 Ft


Megvásárolható a webáruházunkban: http://www.benkeerikaszappan.hu/avokadoolajos-szappan-353

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése