AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2013. március 18., hétfő

Olíva-babér szappan - bőrradírozó


Az Olíva-babér szappant mandulahéj-olívamag őrleménnyel egészítettem ki a peeling (bőrradírozó) hatás kedvéért. Használatával fokozható a bőr vérkeringése, eltávolítja az elhalt hámsejteket. Az őrlemény éppen megfelelő szemcseméretű a kíméletes radírozó hatáshoz, nem sérti fel a bőrt.


babérlevél illóolaj antimikrobiális, nyákoldó, köptető, légzéskönnyítő, görcsoldó főbb hatásokkal rendelkezik, melyek mellett az eukaliptolnak köszönhetően gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású.

Az olívaolaj az emberi szervezetre különösen jó hatással van. Gazdag telítetlen zsírsavakban és antioxidánsokban, ennek köszönhetően erősíti az izomsejteket, gyulladáscsökkentő, valamint haj- és bőrápoló hatású. Magas E-vitamin tartalma nemcsak gátolja a bőr öregedését, de segít a hámsejtek képződésében, így a bőr megújulásában is. Gyulladáscsökkentő hatása miatt a hegesedés gyógyítására is kiválóan alkalmas. Felfrissíti, hidratálja és regenerálja a megviselt arcot, és segít növelni a vékonyabb rétegek ellenálló képességét is.

A ricinus olaj jó bőrkondicionáló, bőrsimító és hidratáló anyag. A ricinusolaj hatóanyagai révén jótékonyan ápolja a zsír-és vízhiányos, laza, sápadt bőrt, emellett hordozóként biztosítja más, zsírokban oldódó hatóanyagok és vitaminok felszívódását.

sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.

Kb. 95 g, 800 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése