AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2015. július 13., hétfő

Kleopátra szappan






Különleges olajokkal és tejszínnel készült ez a szappan, száraz, érzékeny, érett bőr ápolására.
Illata a vadrózsa, a jázmin, a szantál kifinomult, nőies keveréke.


Az különleges olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, shea vaj, rizskorpa olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt. Az ápoló hatást olyan különleges olajokkal fokoztuk, mint a babassu olaj és az avokadóolaj, a krémes habzást ricinusolajjal fokoztuk.

A tejszín a kiszáradásra hajlamos bőr problémáit oldja meg. A zsírban oldódó vitaminjai, a mintegy 30%-nyi zsírtartalma, ásványi anyagai és fehérjéi megakadályozzák ugyanis azt, hogy bőrünk túlzottan kiszáradjon, száraz pikkelyek képződjenek rajta.

A babassu olaj Dél-Amerikából, Brazíliából származik. Magas laurinsav, mirisztinsav és olajsav tartalmának köszönhetően könnyen és gyorsan felszívódik, kiválóan hidratál, a bőrt selymessé teszi. Jól ápolható vele a száraz, érzékeny, ekcémás, pszoriázisos, vagy napnak kitett bőr. Lágyító hatású, megelőzi a bőr kiszáradását, a korai öregedését.

Az avokadó olaj regenerálja és erősíti a bőr védő-, barrierrétegét. Hidratáló hatású, növeli a felületi és a mélyebb rétegek víztartalmát. Mérsékelten tápláló, visszazsírozó hatású, bőrpuhító, jól eloszlatható, mélyen felszívódó, tápláló hatása közepesen hosszan tartó.

A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.

A rizskorpa olaj telítetlen zsírsavakban gazdag, bőrápoló és bőrnyugtató hatású, kifejezetten száraz és érett bőrre.

A ricinusolaj hidratáló, nedvesítő hatású, enyhén csillapítja a gyulladásokat és viszketéseket, enyhén antimikrobiális hatású.

Az illata a vadrózsa, a jázmin, a szantál kifinomult, nőies keveréke.



Összetevők: víz, elszappanosított kókusz-, babassu, avokadó-, rizskorpa-, olíva olaj, shea vaj, tejszín, glicerin*, ricinus olaj, parfümolaj

Ingredients: Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Babassate, Sodium Avocadate, Sodium Ricate, Sodium Olivate, Sodium Shea Butterate, Cream, Glycerin*, Sodium Castorate, Fragrance
* az elszappanosodási reakcióban természetesen keletkezik


Kb. 100 g, 1290 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése