AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2014. november 7., péntek

Homoktövis szappan




A homoktövis macerátum alapú olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, napraforgó olaj, pálma olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.

A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.

A homoktövis olaj regenerálja a bőrt, lassítja a természetes bőröregedést, fertőtlenít, és megelőzi a gyulladások kialakulását, így akne és neurodermitisz esetén alkalmazható.
Jelentős B- vitamin- komplex-, cink-, vas-, magnézium- és kálium forrás, emellett tartalmaz E- vitamint és az A- vitamin előenyagául szolgáló béta- karotint.
Gazdag természetes antioxidánsokban, ezáltal lassítja a bőr öregedését, bársonyosan puhává és rugalmassá teszi azt. Kiválóan alkalmas száraz, érzékeny, érett bőr ápolására, hatékony védelmet nyújt a bőr kiszáradása ellen. Különösen jól alkalmazható repedezett, pikkelyes bőr kialakulásának megelőzésében, a beteg bőr gyógyításában.


Összetevők: víz, elszappanosított olíva-, napraforgó-, kókusz-, pálmaolaj, sheavaj, homoktövis kivonat, homoktövis olaj, mica

INCI: Aqua, Sodium Olivate, Sodium Heliate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Butyrospermum Parkii,
Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Hippophae Rhamnoides Seed Oil, CI77019


Kb. 100 g, 1000 Ft
Egyedi kézműves termék, a mintázat némileg eltérhet a fotón láthatótól.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése