AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2014. november 18., kedd

Kénes szappan



Arctisztítására, zsíros, mitteszeres, pattanásos, gyulladásos bőr ápolására, kezelésére ajánlott.           
Szárít, erősen fertőtlenít, elpusztítja a gyulladást okozó baktériumokat,
Korpás és igénybevett hajra is használható, megszünteti a korpát és csillapítja a fejbőr viszketését.

Összetevők: elszappanosított olívaolaj, pálmaolaj, kókuszolaj, kakaóvaj, ricinusolaj, kénpor, teafa illóolaj

INCI: Sodium Olivate, Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Castorate, Sulfur, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil

Kb. 100 g, 800 Ft

Mire jók a kénes kozmetikumok?
http://www.femcafe.hu/cikkek/eletmod/mire-jok-a-kenes-kozmetikumok

Már ezer féle dolgot kipróbáltál, de semmi sem használt? Ha problémás a bőröd, legyen akár szó az arcbőrödről vagy a fejbőrödről, a kénes kozmetikumok csodát tesznek vele. Sokszor nem éri meg megvásárolni a drága csodakészítményeket, elég, ha bemegyünk egy patikába és a jól bevált régi módszereket alkalmazzuk.

A kén elengedhetetlen alkotóeleme a minket körbevevő környezetnek, azonban ha nem vigyázunk vele súlyos, káros hatásai is lehetnek. Rengeteg aminosavban megtalálható, tökéletes fertőtlenítő szer. Az ekcémás, pörsenéses, pattanásos bőr kezelésére ugyanúgy tökéletesen alkalmas, mint a korpás, viszkető fejbőr ápolására, ezért a bőrgyógyászok előszeretettel ajánlják.

A kénes szappan
A kénes szappant elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek gyorsan eldugulnak a pórusaik és bőrük túl sok faggyút termel. A kénes szappan segít tisztán tartani és fertőtleníteni a bőrt, anélkül, hogy bőrirritációt okozna. Ha a bőröd ekcémás, kiütéses, vagy könnyen allergikussá válik bizonyos dolgok érintésétől, akkor még inkább ajánlott beszerezned ezt a sárga kis csodát, mivel napi többszöri átmosással komoly változásokat érhetsz el! Patikákban, fitotékákban pár száz forintért beszerezhető, ezért mondhatjuk, hogy mindenki számára könnyen elérhető készítmény.

A kénes sampon
 Ha korpás, vagy beteg a fejbőröd és nem bízol már semminek a hatékonyságában, akkor még utolsó próbálkozásként próbáld ki a kénes sampont. A korpás hajra való samponok egyik alapösszetevője a kén, ezért egyértelmű, hogy a kénes sampon kifejezetten jó a megfáradt fejbőr kezelésére.
Semmi mást nem kell tenned, csak venni egy üveg kénes sampont – szintén a közeli patikában vagy fitotékában –, és a megszokott samponod helyett azt használni. Nem kell gyakrabban mosnod vele, nem kell hosszabb ideig rajtahagynod a hajadon! A legjobb, ha a kezelés ideje alatt nem balzsamozod a hajadat, hanem hajmosás után egyszerűen csak megtörlöd és langyos, kicsit meleg fokozaton megszárítod.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Erika! Köszönöm a szappant! Valóban nagyon jó hatást vált ki, mindenkinek ajánlom!

    VálaszTörlés