AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2015. július 30., csütörtök

Citromfüves szappan







Élénkítő, frissítő szappan citromfűvel és mentával. A citromfű illóóolaja frissítő, tonizáló, gyulladáscsökkentő hatású, nyugtató hatású az érzékeny bőrön, aromaterápiás hatása nyugtató és lazító.

A citromfű rozmaringsav tartalmának köszönhetően nyugtató, külsőleg antivirális, illóolaja baktériumölő, gombaölő hatású. A kozmetikai iparban illóolaját erősítő szerként és elfedő anyagként, kivonatát erősítő és csillapító szerként tartják számon.
Illóolaja frissítő, tonizáló, gyulladáscsökkentő hatású, nyugtató hatású az érzékeny bőrön, aromaterápiás anyagként pedig nyugtató és lazító.

A citromfű macerátum alapú olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, napraforgó olaj, pálma olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.

A kecsketej Q10 koenzimet, aminosavakat, vitaminokat tartalmaz. Természetes alfa-hydroxy (AHA) forrás, ami finoman hámlasztja a bőr fáradt felső rétegét és segíti a friss, egészséges bőrsejtek képzését.
Magas az ásványi anyag és elektrolit tartalma, gyulladáscsökkentő hatású. A kecsketej gyógyít, szépít, fertőtlenít, hidratáló és bőrregeneráló hatása miatt pedig főként száraz, gyulladt, ekcémás és pszoriázisos bőrre ajánlják.

A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.

A zöld agyag antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású, tisztít, méregtelenít, puhít, eltávolítja az elhalt hámsejteket.

A citromfű illóolaj citrálnak köszönhetően erős fertőtlenítő,antibakteriális és antivirális hatású, emellett nyugtató, vérnyomáscsökkentő és gyulladáscsökkentő hatásai is említést érdemelnek.

A borsmenta illóolaj a nyálkahártya hideg érző receptoraira hatva hűsítő érzést kelt, mely reflektorikusan érszűkületet okoz. Ezen kívül csökkenti a viszketési ingert a bőrön. Migrénes rohamoknál görcsoldó. Az illóolajat inhalációs célokra is használják orrnyálkahártya-gyulladásnál, légcsőhurutnál, reumatikus betegségek kezelésekor használt krémek alkotórésze.



Összetevők: kecsketej, elszappanosított olíva-, kókusz-, pálma-, napraforgóolaj, glicerin*, elszappanosított sheavaj, zöld agyag, csalán kivonat, teafa illóolaj, kubeba illóolaj, citral**, geraniol**, citronellol**, linalool**, limonene**

Ingredients: Caprae Lac, Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Sunflowerate, Glycerin*, Sodium Shea Butterate, Illite, Urtica Dioica Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Litsea Kubeba Leaf Oil, Citral**, Geraniol**, Citronellol**, Linalool**, Limonene**
* az elszappanosodási reakcióban természetesen keletkezik
** allergén komponensek, az illóolaj természetes összetevői


Egyedi kézműves termék, méretben, színben minimális eltérések lehetnek.
Az ár 1 db szappanra értendő, a fotó csak illusztráció.


Kb. 85 g, 890 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése