AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2015. június 17., szerda

Zabtejes szappan

 
A bőr felszínének megújítását, a hatóanyagok könnyebb bejutását szolgálja, ha a bőr felszínéről nem csak a szennyeződéseket, felesleges zsiradékot távolítjuk el, hanem az elhalt hámsejteket is. Különösen fontos ez idősebb korban, amikor az elhalt hámsejtek száma több.
Időről időre érdemes ennek érdekében bőrradírozást, ún. peelinget végezni, akár az egész testfelszínen is.
Ezt a radírozást egy ápoló szappannal is elvégezhetjük, ha az tartalmaz erre alkalmas összetevőket is. Bőrtápláló, hidratáló szappant készítettem erre célra zabtejjel, ami gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti az irritációt, rugalmasabbá teszi a bőrt. A zabliszt és a barnacukor bőrradírozó hatású, eltávolítja az elhalt hámréteget, puhává és feszessé téve a bőrt.

A szappanhoz extra kényeztető olajkeveréket állítottam össze a különleges ápoló hatás kedvéért, az illata a zabtej, a tej, a méz és a mandula csodás keveréke.

Az alap olajkeverék (olívaolaj, kókuszolaj, repceolaj, pálmaolaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.

A kakaóvaj védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben, lassítja a bőr öregedését (antioxidánsok hatása), a sérült bőrt regenerálja, hidratálja, puhítja, más hatóanyagok mélyebbre szívódnak be a segítségével.

A rizskorpa olaj telítetlen zsírsavakban gazdag, bőrápoló és bőrnyugtató hatású, kifejezetten száraz és érett bőrre.

A ricinusolaj hidratáló, nedvesítő hatású, enyhén csillapítja a gyulladásokat és viszketéseket, enyhén antimikrobiális hatású

A zabtej hidratáló, bőrtápláló, gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti a bőr irritációját. Nyomelemei erősítik a kötőszövetet, növelik a bőr rugalmasságát; vitaminjai elősegítik a bőr regenerálódását.

A zabliszt bőrnyugtató hatású természetes bőrradír.

A zabkivonat minden bőrtípusra ajánlott, különösen népszerű a babaápolási termékekben, hidratáló, nyugtató és enyhe anti-aging hatású.

Az illata a zabtej, a tej, a méz és a mandula csodás keveréke.

Összetevők: zabtej, elszappanosított olíva-, kókusz-, repce-, pálmaolaj, kakaóvaj, rizskorpa olaj, glicerin*, ricinus olaj, illatolaj

INCI: Avina Sativa Milk, Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Canolate, Sodium Palmate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Ricate, Avina Sativa Extract, Glycerin*, Sodium Castorate, Fragrance
*az elszappanosodási reakcióban természetesen keletkezik

Egyedi kézműves termék, méretben, színben minimális eltérések lehetnek.
Az ár 1 db szappanra értendő, a fotó csak illusztráció.

 

Kb. 100 g, 890 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése